O NAMA

OSNIVANJE

Kao privredni subjekt, preduzeće Clima Control doo osnovano je 2005 godine u Beogradu. Privatno je vlasništvo.

 

DELATNOST

Pretežna delatnost preduzeća je oblast termotehnike koja se naziva “Precizna klimatizacija”. Odnosi se na izvođenje termički visoko zahtevnih sistema hlađenja, odvlaživanja, ovlaživanja, grejanja i filtracije vazduha ili drugih fluida, a koji su sastani deo tehnoloških procesa proizvodnje u raznim privrednim granama mašinstva, telekomunikacijama, poljoprivredi, bankarstvu…
Sporedne delatnosti preduzeća su građevinski radovi na izvođenju podignutih tehničkih podova, ugradnja hardverske I softverske opreme za kontrolisani prolaz vozila I ljudi, izvođenje rešenja za aktivno i pasivno prigušenje nivoa buke koja se generiše prilikom rada klima postrojenja itd….

 

KVALITET

ISO Standardi

Od osnivanja, u poslovanje preduzeća je implementiran sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, a od 2015 preduzeće je uvelo integrisan sistem kvaliteta ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 i OH&S 18001:2008, koje uspešno održava.

Licence

Projektantskim i Izvođačkim licencama stručnog kadra I visokim nivoom obrazovanja zaposlenih Preduzeće obezbeđuje neophodne preduslove učestvovanje na najzahtevnijim konkursima u Srbiji. Redovnim obukama stručnog kadra kod proizvođača opreme – naših Participala stečene su autorizacije I sertifikati za prodaju, ugradnju i održavanje uređaja, što uliva poverenje I garantuje sigurnost našim Korisnicima..

Likvidnost I kreditna sposobnost

Bonitet preduzeća – Banca Intesa-  kategorija AA